För festivalen

July 3, 2013

Det är fantastiskt härligt när man börjar planera för att få se sitt favoritband på en konsert eller kanske resa till en festival för att lyssna på favoritmusiken. Naturligtvis vill man ha snygga kläder som passar till den musik man älskar.

Är du på väg till Sabaton Open Air – Rockstad Falun eller någon annan spännande festival i sommar? Sabaton Open Air är en mycket populär festival och i år kommer bland annat band som Hardcore Superstar, Magnum, Junkstars, Zia och många fler att uppträda.

En annan mycket populär festival är den som går av stapeln i Näsåker varje år och som heter Urkult. I år är det festival de första dagarna i augusti och här är det inte hårdrock som gäller. Här får man se mängder av artister från olika länder framföra sitt lands sånger och danser. Passa på att boka in de dagarna för en resa till de vackra trakterna vid Nämforsen.

Det är faktiskt så att man sätter på sig olika kläder beroende på vilken sorts musik man gillar. Den som tycker om att dansa till dansband som Sven-Ingvars, Thorleifs, Flamingokvintetten eller Vikingarna klär sig naturligtvis helt annorlunda än de som har Black Sabbath, Motörhead eller Twisted Sister som sitt favoritband. Man vill inte komma till konserten klädd helt fel. Du som gillar lite tuffare kläder med mer hårdrock-stil kan kika in på http://www.dunken.se. Här finns mängder av härliga och tuffa kläder.

Dunken har bland annat en hel del spännande T-shirts med kul tryck. Eller vad sägs om “Some people just need a high-five! in the face! with a chair” eller  “Just got out of Rehab! Let’s party”.  De har också ett antal snygga T-shirts med bra rock-motiv. Kika in på deras hemsida och surfa runt för att hitta något nytt och fräscht för din festivaldag.