Upplev fantastiska musikaler i London

April 17, 2015

London är ett populärt resmål och drar till sig besökare från hela världen, inte minst tack vare de storslagna musikaler man kan uppleva i huvudstaden. Naturligtvis är det inte bara musikaler som drar. Shopping, uteliv, fotboll, museer, parker och storstadspulsen gör att staden levererar. Det är inte konstigt att många betraktar London som sin favoritstad.

Glöm inte stadens övriga sevärdheter

Expressen listar några guldkorn som kanske inte är det första man tanker på att uppleva vid ett besök. Artikeln tipsar bland annat om att man bör gå på bio i Shoreditch. Det är inte vilken bio som helst utan där kopplar du av i ett bubbelbad medan du kan se på gamla eller nya kvalitetsfilmer. I östra London finns en populär karaokebar, där man kan välja bland över 7000 olika låtar. Vid området runt Covent Garden kan du strosa bland butiker, restauranger och marknader – och isklättring! Här kan du lära dig grunderna i glaciärklättring med hjälp av erfarna instruktörer och i ett jättelikt -5-gradigt kylskåp.

För att återgå till musikalerna. I London kan man se några av världens mest populära och storslagna musikaler. Biljetter kan köpas bland annat på gomusictravel.se. Några av de största uppsättningarna listas här och det är bland annat Mamma Mia, uppsättningen från 1999 av Björn och Benny som ännu rullar vidare. Det romantiska dramat Phantom of the Opera som firar hela 25 år. Top Hat som är en romantisk komedi, första gången som scenföreställning från den berömda Fred Astaire-Ginger Rogers-filmen.

Andra heta namn i musikalvärlden och som man kan njuta av under ett besök i London är Blood Brothers, Jersey Boys, Les Miserables, Singin’ in the rain, We will rock you, Dreamboats and petticoats, Looserville, One man, two guvnors, Shrek the musical, Lion King och rockshowen Rock of ages. Ett smörgasbord av högklassig underhållning väntar på dig.